Calendar

mrt
18
zo
DEMO Op Zijn Retour Ronde van Heeswijk
mrt 18 @ 10:00 – 11:00

Retro demo

Op zondag 18 maart 2018 verzorgt Wielerclub Op Zijn Retour een retro demo in het voorprogramma van de ronde van Heeswijk.
Start 10 uur. Deelname alleen voor de leden van Op Zijn Retour. Er zijn inmiddels 25 leden aangemeld. Met speciale dank aan wielercomité ronde van Heeswijk.

 

apr
28
za
Toertocht Heukelum
apr 28 @ 14:00 – 17:00

Retro rit voor liefhebbers met een stalen racefiets van toen. Retrokleding gewenst. Valhelm verplicht, worstenhelm toegestaan. Leden van Wielerclub Op Zijn Retour kunnen gratis deelnemen, niet leden zijn ook van harte welkom, zij betalen 5 euro inschrijfgeld. Dit is inclusief een herinnering en een consumptie. Er zijn 3 prijzen voor de mooiste/opvallendste/raarste/origineelste/best gerestaureerde fiets of mooist uitgedoste deelnemer. Inschrijven tussen 13.00 en 13.45 uur, start 14 uur. We rijden ongeveer 60 kilometer. Onderweg is er op een pauzeplaats aan het parcours tijd op plaats om even wat te eten en te drinken. Inschrijven, start en finish bij verenigingsgebouw de Krakeling in Heukelum.

 

 

 

jul
8
zo
Toertocht Zijtaart “Half Um”
jul 8 @ 10:00 – 13:00

DEELS ONVERHARD ! Retro rit voor liefhebbers met een stalen racefiets van toen. Retrokleding gewenst. Valhelm verplicht, worstenhelm toegestaan. Leden van Wielerclub Op Zijn Retour kunnen gratis deelnemen, niet leden zijn ook van harte welkom, zij betalen 5 euro inschrijfgeld. Dit is inclusief een herinnering en een consumptie. Er zijn 3 prijzen voor de mooiste/opvallendste/raarste/origineelste/best gerestaureerde fiets of mooist uitgedoste deelnemer. Inschrijven tussen 9 en 9.45 uur, start 10 uur. We rijden ongeveer 60 kilometer. Onderweg is er op een pauzeplaats aan het parcours tijd op plaats om even wat te eten en te drinken. Inschrijven, start en finish bij cafe zaal Kleingeld in Zijtaart

 

 

 

aug
26
zo
Toertocht Olland (Sint Oedenrode)
aug 26 @ 10:00 – 13:00

Retro rit voor liefhebbers met een stalen racefiets van toen. Retrokleding gewenst. Valhelm verplicht, worstenhelm toegestaan. Leden van Wielerclub Op Zijn Retour kunnen gratis deelnemen, niet leden zijn ook van harte welkom, zij betalen 5 euro inschrijfgeld. Dit is inclusief een herinnering en een consumptie. Er zijn 3 prijzen voor de mooiste/opvallendste/raarste/origineelste/best gerestaureerde fiets of mooist uitgedoste deelnemer. Inschrijven tussen 9.15 en 9.45 uur, start 10 uur. We rijden ongeveer 60 kilometer. Onderweg is er op een pauzeplaats aan het parcours tijd op plaats om even wat te eten en te drinken. Inschrijven, start en finish bij Cafe den Toel, Pastoor Smitsstraat 4, Olland (Sint Oedenrode). Prachtige route samengesteld door Johan de Beer door de Meierij en het Groene Woud.

 

okt
7
zo
Veldtoertocht vanuit Nuland
okt 7 @ 10:00 – 13:00

Retro veldrit voor liefhebbers met een stalen race/crossfiets van toen. Retrokleding gewenst. Valhelm verplicht, worstenhelm toegestaan. Leden van Wielerclub Op Zijn Retour kunnen gratis deelnemen, niet leden zijn ook van harte welkom, zij betalen 5 euro inschrijfgeld. Dit is inclusief een herinnering en een consumptie. Er zijn 3 prijzen voor de mooiste/opvallendste/raarste/origineelste/best gerestaureerde fiets of mooist uitgedoste deelnemer. Inschrijven tussen 9 en 9.45 uur, start 10 uur. We rijden een aantal ronden van 10 kilometer. Na elke ronde is er op een pauzeplaats aan het parcours tijd op plaats om even wat te eten en te drinken. Aantal ronden wat je doet kun je zelf bepalen ! Inschrijven, start en finish bij cafe zaal Kerkzicht Kerkstraat 29, 5392 CA Nuland te bereiken via de A59 afrit 51 Nuland.